Building & Construction

Van bouw en constructie tot infrastructuur, van duurzame technologie tot digitalisering

Een breed, maar diepgaand en internationaal netwerk en persoonlijke toegang tot beslissers in de bouw- en bouwtoeleveringsindustrie zijn bijzondere kenmerken van de Building & Construction Practice Group. Met branchekennis en relevante ervaring in de bouwsector spelen wij in op de specifieke managementeisen van onze opdrachtgevers.

Onze expertise in functionele en technische onderwerpen, zoals nieuwe vaardigheden en functieprofielen met betrekking tot de digitalisering van de bouwsector met de onderwerpen Building Information Modeling (BIM), intelligent & technisch gebouwbeheer, energie-efficiëntie, duurzaamheid, circulariteit, BREAAM, 3D en meer wordt zeer gewaardeerd door onze klanten.

Executive search voor de bouwsector

Onze executive search experts zijn op zoek naar top executives voor senior en executive management, CEO’s, directeuren en commissarissen. Dit geldt niet alleen voor internationale ondernemingen, maar ook, en vooral voor, traditionele middelgrote en familiebedrijven.

Assessment-diensten voor de bouwsector

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij competentie- en vereistenprofielen, vinden we geschikte kandidaten en evalueren deze desgewenst in managementassessments. Via een gericht onboardingprogramma ondersteunen we de geplaatste executives bij hun indiensttreding en integratie in het bedrijf.

‘’In een soms nog conservatieve industrie veranderen nieuwe bouwtechnieken en alternatieve materialen het bestaande landschap. Met een veranderende politieke omgeving, die duurzaamheid en circulariteit eist, is een nieuw type inspirerend leiderschap nodig. Bedrijven moeten in staat zijn om jonge mensen aan te trekken in een bedrijfstak die te maken heeft met een aanzienlijke uitstroom van zijn meest senior collega’s’’.

Hans Jonkers

‘’Onze passie is de bouwsector – we bouwen voort op ons diepgaande en internationale netwerk met uitstekende connecties met topmanagers en hoogwaardige technische experts in de bouw- en bouwtoeleveringsindustrie. We brengen onze expertise in de respectievelijke functionele en specialistische brancheonderwerpen in bij onze Executive Search, Management Diagnostics & Assessments, Compensation & Performance en Leadership & Change-diensten’’.

Kirsten Werner-Schaefer