Assessment Services

Garantie van succes door evaluatie van bekwaamheid en prestaties

Naast management assessments ondersteunen wij uw bedrijf bij de ontwikkeling en stapsgewijze implementatie van duurzame bekwaamheidsanalyse processen, tools en instrumenten evenals de bijbehorende kwalificaties voor uw medewerkers. Daarnaast adviseren en ondersteunen wij u bij het identificeren van kritische succesindicatoren voor uw medewerkers en managers en vertalen deze naar uw eigen competentie- en potentieelmodel. We bouwen systematisch voort op uw bedrijfsdoelstellingen en marktstrategische uitdagingen.

Een cruciale factor voor duurzaam succes van uw bedrijf is het identificeren van de competenties, het potentieel en het prestatieprofiel van uw medewerkers op een veilige en resource-georiënteerde manier. Met (digitale) bekwaamheidsanalyses ondersteunen wij uw bedrijf bij het invullen van strategische sleutelposities, het identificeren van talenten en top performers, maar ook bij gerichte executive development. Ons portfolio van diagnostische tools en methoden en onze jarenlange sectoroverschrijdende ervaring in nationale en wereldwijde bedrijven stellen ons in staat om u te ondersteunen met op maat gemaakte ideeën.

Wij bieden u professionele, individuele diensten op het gebied van beoordeling en diagnose. Wij kunnen assessments uitvoeren, systemen implementeren of als externe partner langdurige ondersteuning bieden bij beoordelingsonderwerpen om u de nodige zekerheid te geven bij het beoordelen van geschiktheid en prestaties. Als u vragen heeft over specifieke diagnostische tools, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts.

Additionele Assessment Services

Kienbaum 360 graden feedback

Alleen degenen die hun effect op anderen kennen, zullen anderen op de lange termijn met succes leiden. Zelfreflecterend, authentiek, soeverein – want goede managers maken het verschil.