Executive NewPlacement & Careerconsulting

Individual support for the next step in your career

Uw kansen maximaliseren op een nieuwe passende functie! Of een nieuwe tijdsbesteding passend bij uw nieuwe levensfase. Altijd al ondernemer willen worden, of als interimmer aan de slag, of een toekomst als toezichthouder/commissaris, of toch liever als investeerder/business angel betrokken raken bij startups.

We noemen onze diensten NewPlacement in plaats van Outplacement – onze focus is om samen met u vooruit te kijken naar een bevredigende toekomstige carrière. Niet alleen onze doelgerichte blik, maar ook onze instelling onderscheidt ons. We laten niets aan het toeval over en doen er alles aan om u te helpen slagen.

Ons adviesconcept is gebaseerd op een beproefd 2-fasenmodel: tijdens fase 1 ‘Marktvoorbereiding’ scherpen we uw profiel aan in het licht van uw vaardigheden en de eisen van de arbeidsmarkt. We identificeren nieuwe kansen en middelen en upgraden uw cv en social mediaprofielen. Tijdens fase 2 ‘Marketing & NewPlacement’ ontwikkelen we een op maat gemaakte markttoegangsstrategie, bouwen we nieuwe partnerschappen op en werken we samen met u aan het benutten van uw professionele netwerk.

Snelle toegang tot de markt en professionele netwerken zijn sleutelelementen van uw succes.

Ons onderzoeksteam ondersteunt u bij het vinden van vacatures op de zichtbare en verborgen banenmarkten die bij uw profiel aansluiten. Onze consultants begeleiding u in uw zoektocht naar een nieuwe baan of nieuwe tijdsbesteding.

New Placement - Kienbaum Empowers Careers

Download the New Placement – Kienbaum Empowers Careers brochure here!

Downloaden