Executive Search

Wij creëren maximale toegevoegde waarde door op maat gemaakte benoemingen van ideale kandidaten voor uw sleutelposities.

In de loop der jaren heeft Kienbaum de standaard gezet voor het vinden van leidinggevenden voor zowel de private als de publieke sector. Dit doen we vol overgave. Het merk Kienbaum vertegenwoordigt een bepaalde standaard die continu wordt bewezen in elke nieuwe opdracht en tot uiting komt in de uitgebreide kennis en inzicht van onze consultants. De expertise van onze consultants strekt zich over een scala aan industrieën, organisatiestructuren en functionele verantwoordelijkheden. Wij zijn experts in de sector en specifieke kenmerken van onze klanten, hierdoor kennen we ook de uitdagingen waarmee besluitvormers worden geconfronteerd. Wij bieden u betrouwbare, tijdige en niet aflatende hulp bij het nemen van de juiste beslissingen voor uw sleutelposities. Een groot competitief voordeel t.o.v. onze concurrenten is onze toegang tot de netwerken van Kienbaum’s wereldwijde consulting units, die veel verder reiken dan de gebruikelijke executive search databases die beschikbaar zijn in de markt. Dankzij onze internationale aanwezigheid vervullen we topposities voor u in alle belangrijke regio’s van de wereld. Daarnaast gebruiken we onze wereldwijde netwerken om internationale managementmethoden aan te trekken voor uw lokale markt.

Door onze gespecialiseerde aanpak van diagnostische processen kunnen wij een hoge mate van selectiebetrouwbaarheid garanderen voor zowel klant als kandidaat. Daarnaast helpen we ook bij contractuele onderhandelingen door o.a. de inzichten van Kienbaum’s compensatiedeskundigen.

Indien gewenst ondersteunen wij de on-boarding en blijven wij uw partner middels een solide vervolgtraject voor de cruciale prestatie- en tevredenheidsbeoordelingen.

Binnen Kienbaum is een specifiek directoraat opgericht om onze hoge kwaliteitsnormen en continue innovatie te kunnen blijven garanderen. Hierbij wordt bijzondere aandacht besteed aan digitale tools en methoden om dit proces in de hele keten te ondersteunen.

Ons begrip van Executive Search is duidelijk en eenvoudig: In elke opdracht zien we het als onze fundamentele taak om zowel klanten als kandidaten te ondersteunen met een onafhankelijke en neutrale blik bij het nemen van hun individuele beslissingen.