Kienbaum Governance Opleiding (KGO)

KGO Online Kennismaking

Word een effectieve commissaris of toezichthouder

Bent u op zoek naar een professionele ontwikkeling en wilt u uw carrière als commissaris of toezichthouder naar een hoger niveau tillen? Dan is onze KGO opleiding de juiste keuze voor u. Tijdens deze vijfdaagse leergang leert u de vaardigheden en kennis die nodig zijn om effectief te zijn in de boardroom en uw rol als commissaris of toezichthouder succesvol te vervullen.

Benieuwd wat u tijdens de KGO opleiding kunt verwachten? Meld u dan aan voor onze volgende online kennismaking. Tijdens de online sessie maak je kennis met het programma en enkele van onze docenten. Zo krijgt u een goed beeld van de KGO opleiding en wat deze voor u kan betekenen.

We zien u graag online!

Download onze brochure!

Wilt u meer weten over de Kienbaum Governance Opleiding? Download dan nu onze brochure en ontdek alle details van dit exclusieve programma voor Kienbaum cliënten en relaties. In deze brochure vindt u gedetailleerde informatie over het programma, de locatie en de docenten van de Governance University die enkele unieke onderdelen verzorgen.

Download

Boardroomdynamics voor directie en commissarissen

Bij Kienbaum geloven we sterk in de kracht van effectief leiderschap en goed bestuur. Daarom zijn we er trots op om nauw samen te werken met de Governance University en BDO, om ervoor te zorgen dat commissarissen en bestuurders zich kunnen professionaliseren en hun rol in de boardroom op een hoger niveau kunnen brengen.

Onze Kienbaum Governance Opleiding biedt deelnemers de kans om te groeien en hun vaardigheden en kennis te vergroten, zodat ze beter kunnen presteren en bijdragen aan het succes van hun organisaties. Door middel van praktische training en gerichte feedback van ervaren docenten, biedt onze opleiding deelnemers de middelen die ze nodig hebben om hun leiderschapspotentieel ten volle te benutten en betekenisvolle impact te maken in de boardroom.

Ontdek hoe de Kienbaum Governance Opleiding u kan helpen om uw boardroomdynamics te verbeteren en uw professionele ontwikkeling te stimuleren.

Ongemak in de boardroom: 7 good practices

Bestuurders en commissarissen hebben een invloedrijke positie. Meer dan eens ervaren zij ongemak bij het doen of zeggen van de dingen die als 'goed' worden beschouwd om de wereld beter te maken. Ze moeten vanuit een breder welvaartsbegrip kijken naar hun organisatie. Het welzijn van de ander en het belang van de planeet moet mee de boardroom in. Dat zorgt voor ongemak.

In het project Ongemak in de Boardroom van MVO Nederland en Goldschmeding Foundation zijn de Governance University en Kienbaum in een bijzondere samenwerking met andere Governance opleiders aan de slag gegaan om samen met bestuurders en commissarissen het ongemak aan te gaan. Dit heeft geleid tot 7 good practices die u hier kunt downloaden.

Download