For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy.
I Accept

Denk je na over een carrière switch? Kijk snel wat we te bieden hebben!

Jobportal Netherlands

Overweegt uw organisatie één
van onze diensten? Klik dan hier
en laat uw bericht achter.

Aanvragen

Van Potentieel naar Vooruitgang

Wij zijn een vooruitstrevende consultancy – voor mensen, organisaties en de toekomst. Wij brengen potentieel tot leven. Middels de perfecte match tussen individuen en bedrijven en het helpen bij aanpassingen aan een veeleisende en veranderende toekomst. Niemand kan dit zoals wij dankzij een unieke combinatie van services: Executive Search, Assessment, NewPlacement, Board Advies & Educatie, Interim Executives en HR consulting. Het zit al meer dan 75 jaar in ons DNA – als een familiebedrijf, een moderne scaleup, een zakformaat multinational en als één van de leidende HR consultancy van Europese origine.

We are a progress company – for people, organisations, and their future.

In de ruim 20 jaar dat Kienbaum mensen en organisaties helpt bij een nieuwe toekomst in de Nederlandse markt hebben we langlopende samenwerkingsverbanden opgebouwd met kleine en grote multinationals, familiebedrijven, venture capital / private equity, startups en scaleups. Wij werken toegewijd aan het succes, voortbouwend op langdurige vertrouwensrelaties gebaseerd op respect, resultaat en betrouwbaarheid en ondersteund door onze internationale expertnetwerken.
Empowerment van mensen staat bij ons centraal. Veranderingen kunnen succesvol worden gemanaged als individuen verantwoordelijkheid nemen en zich toewijden aan levenslang leren, en als organisaties de gemeenschappelijke kracht van het collectief van de individuen onderkennen.

Bringing potential to life.

Hedendaags leiderschap vraagt niet alleen om klassieke managementstructuren, proces- en projectorganisatie, maar ook om agiliteit en de daarbij behorende veranderende managementmodellen. Daarom hebben we de intelligentie van het collectief en de persoonlijkheid van het individu nodig. De problemen van morgen zijn lastig te voorspellen en diversiteit is belangrijk om de beste oplossingen te vinden. Vanuit die overtuiging geloven wij in de kracht van diversiteit in leeftijd, geslacht, opleiding en culturele achtergrond.