Venture Capital & Private Equity

Venture Capital & Private Equity

Wij werken graag samen met Venture Capital, Private Equity en large ticket Business Angels om hen te ondersteunen bij in het bouwen van competitieve succesvolle leiderschapsteams zowel voor de bedrijven in hun portfolio als voor henzelf.  

Door een grondige studie van de situatie te bestuderen stellen we vereisten vast en op basis van onze specifieke compensatie know-how geven wij advies voor over een passend compensatiepakketarbeidsvoorwaardenpakket. Om ervoor te zorgen dat we complementaire teams samenstellen een sterk complementair team te kunnen verzekerengebruiken we een teambeoordelingstool die ook wordt gebruikt voor psychometrische profilering en culturele matching. Daarnaast kunnen we edene door Kienbaum zelf ontwikkelde Digital Readiness Tool gebruiken om het digitaliseringsvermogen te meten van bestaande teams en het potentieel van nieuwe teamleden te meten. 

Onze tools en diensten zijn ook beschikbaar voor VC /PE in een pre-deal situatie en wanneer ze op zoek zijn naar een team due diligence. Daarnaast ook in een post-deal situatie om het zittende leiderschapsteam te beoordelen opvoor gap analyses.